Menu
Behandelingen

Stoppen met roken

Ontdek de vele voordelen van stoppen met roken dankzij hypnose. Kies om te stoppen, kies voor de VIA-Stop!.

Stoppen met roken is geen makkelijke klus, er komt vaak vieze nicotine kauwgom aan te pas, pleisters die niet werken, acupunctuur of zelfs medicatie!

Hypnotherapie is anders, omdat je een niet-roker wordt in plaats van een ex-roker, daardoor is hypnotherapie de beste manier om van een rookverslaving af te komen.

Ik ondersteun je om van roker naar
niet-roker te gaan middels hypnose!

Méri

Geen ontwenningsverschijnselen

Stoppen met roken is lastig, omdat de gewoonte diep in je onderbewustzijn zit verankerd. Daardoor heb je last van ontwenningsverschijnselen, gewichtstoename, angst om je vertrouwde “troostvriendje” kwijt te raken.

Het voordeel van stoppen met roken onder hypnose, is dat je zowel bewust als onderbewust een niet-roker wordt. Zo staan je bewustzijn en je onderbewustzijn op dezelfde lijn: je hebt geen vervelende bijwerkingen, want je bent geen roker meer!

Heb 3 sigaretten per dag gerookt, i.p.v 40 sigaretten op een dag, ik ga verder met het stop-proces. Het geeft mij toch steeds steun om niet te willen roken.

Ron

Ik ondersteun je om van roker naar niet-roker te gaan middels hypnose!

Sigaretten zijn duur, investeer in een VIA-Stop!-sessie en voel meteen het verschil, in je gezondheid én in je portemonnee!

Tijdens de intake van een VIA-STOP!-sessie bespreek je eerst het probleem en de symptomen met mij daarna wordt de sessie meteen op maat gemaakt voor jou waarbij het word aangepast aan jou persoonlijke wensen en behoeften.

Wil jij écht stoppen met roken?


VIA-STOP
Losse sessie

€ 125

  • 1 sessie op maat gemaakt
  • Duur: 1 uur