Menu
Behandelingen

Virtuele Maagband

Blijvend vermageren en afvallen met een Virtuele Maagband

Een virtuele maagband is een veilig alternatief voor een maagbandoperatie. Bij zo’n operatie wordt de maag verkleind, zodat je kleinere porties zal eten en sneller een vol gevoel ervaart. Een virtuele maagband doet precies hetzelfde, maar zonder medische tussenkomst.

Via de kracht van hypnose wordt er in je onderbewuste een maagband geïnstalleerd, die net zal aanvoelen als een echte maagband.

De keuze uit 3 programma’s bestaat uit  Zilver en Goud en Platina verspreid over een aantal weken/maanden gaan we met behulp van hypnotherapie je hoofd ervan overtuigen dat je maag kleiner is.

Afvallen was nog nooit zo makkelijk en veilig.

Méri

Waarom kiezen voor een virtuele maagband?

De reden waarop je overeet, wordt door een operatie niet opgelost. Er worden geen problemen aangepakt, enkel de symptomen worden verholpen. Met hypnose kijken we verder. Dankzij dit innovatieve  programma veranderen we de manier waarop je over eten denkt. De meeste eetgewoontes zijn diep in het onderbewuste geworteld, en daarom is diëten zo moeilijk.

Met een virtuele maagband wordt jouw onderbewuste aangesproken om nieuwe gewoontes aan te nemen, en die ook vol te houden, zodat je makkelijk een nieuw eetpatroon kan vormen. We gaan voor een optimalisatie van gedrag en gedragsveranderingen, daar worden alle punten van gewichtsverlies voor aangehaald: portiecontrole, beweging, water drinken, maar ook de link met je emoties.

 

Ik heb n virtuele maagband laten plaatsen onder hypnose van Meri. Meri is een toegewijde, to the point hypnotherapeute . Een echte aanrader !

Patricia

Je zal bewust eten en in staat zijn te luisteren naar wat je lichaam je vertelt. Het resultaat is een trapsgewijs en consistent gewichtsverlies – zonder dieet. Integendeel, het is allesbehalve een dieet. Je hoeft geen punten te tellen, honger te lijden, medicatie te nemen of dure shakes te kopen en je kan nog steeds alles eten wat je lekker vindt.

Afvallen was nog nooit zo makkelijk en veilig.

✔ Ik ben een officiële gecertificeerde Sheila Granger Hypno Maagband Therapeut.

Kort oriënterend gesprek

Wil jij graag meer weten of staat jou sessie er niet tussen? Boek dan een vrijblijvend oriënterend gesprek, in dit gratis telefoongesprek of zoom-call van 10 minuten bespreken we jou vragen. 



VIA-Maagband
Zilver

€ 595

  • 4 sessies
  • 2 audio hypnose mp3’s*
  • Gedurende de gehele afvalperiode een persoonlijke begeleiding via email, zoom of telefoon 

VIA-Maagband
Goud

€ 695

  • 5 sessies
  • 2 op maat gemaakte audio hypnose mp3’s*
  • Gedurende de gehele afvalperiode een persoonlijke begeleiding via email, zoom of telefoon 

VIA-Maagband
Platina

€ 795

  • 7 sessies
  • 2 op maat gemaakte audio hypnose mp3’s*
  • Gedurende de gehele afvalperiode een persoonlijke begeleiding via email, zoom of telefoon 

*De mp3 thuis-sessies worden je eigendom en kun je blijven gebruiken.
**1 extra sessie wordt er een wens gerelateerd tot afslanken aangepakt
***2 extra sessies worden er nog wensen naar keuze aangepakt