Menu
Blog

Getuigenissen

Verhalen die getuigen dat hypnose wel degelijk het verschil kan maken. 

Verhaal

Al jaren heb ik enorme faal angst. Als kind werd me telkens verteld dat ik niks kon,te dom om hooi te eten,…

JEssie

Nu had ik de kans op promotie om het werk die ik met beide handen greep. 1 nadeel voor mij,voorgaande was een week zware opleiding met als finale het examen. Niet geslaagd voor het examen→ einde verhaal. De opleiding was op bachelor niveau en ik had “maar” een getuigschrift 6ejaar bso. Dus… weer enorme paniek voor mij. Toen sprak Maria me aan,bracht me onder hypnose en instant voelde ik me goed,sterk,zelfverzekerd. De dag van het examen voelde ik me zo kalm,ik had mijn volle concentratie en de stem “ik kan dit niet” maakte plaats voor “jij kan dit”

Gevolg: ik behaalde een super resultaat en ben er van overtuigd dat dit dankzij Maria was. Haar sessie heeft me ENORM geholpen en tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds die zelfzekere vrouw. Dank u wel Maria, zonder jou was dit niet gelukt.

Jessie


Getuigenis

Hoi Maria,
Het gaat heel goed! Mijn porties zijn echt veel minder geworden. en iedere dag flink aan het sporten, gisteren veel spierpijn 😅 Ik merk dat mijn broeken al iets ruimer zitten😇 Ben ook echt blij! Ik ben ook heel relaxed en maak me niet meer zo druk om dingen.

H uit Landgraaf


Getuigenis

Heb 3 sigaretten per dag gerookt, i.p.v 40 sigaretten op een dag, ik ga verder met het stop-proces. Het geeft mij toch steeds steun om niet te willen roken.

Ron

Getuigenis

Ik heb n virtuele maagband laten plaatsen onder hypnose van Meri. Ze is een toegewijde, to the point hypnotherapeute . Een echte aanrader !

Patricia

Verhaal

Sessie hypnotherapie

Ik ben rustiger. Ben mezelf bewuster van mijn fouten en waar ik verandering in wil aanbrengen. Ik sta meer open voor mijn relatie en gezin. Ik heb het verleden voor een groot stuk los kunnen laten. Als ik het over mijn verleden heb, dan gaat dat zonder veel emoties gepaard. Ik ervaar jou als een rustig persoon, die haar rust goed op mij kon overbrengen. Online sessie heb ik als positief ervaren. In eerste instantie had ik mijn twijfels over het online gebeuren, maar dat is mij 100% meegevallen. Ik zou Via-Hypnose zeker aanraden aan andere mensen

Brian 


Getuigenis

De sessies met Meri voelen zeer aangenaam aan.

Gabriëlla

Ik had direct een vertrouwd en veilig gevoel waardoor ik gemakkelijk over mijzelf kon praten. Ze heeft een zeer aangenamen stem en na de sessie voelde ik me op en top. Ik ben al enkele kilootjes kwijt maar ik besef wel dat het bij vermageren wat langer kan duren. Ik heb alle vertrouwen en beluister regelmatig mijn audio’tjes om het resultaat te ondersteunen. Dank u Meri!

Gabriëlla