Menu

Ik ben Méri Schouren

Na 21 jaar in de reguliere gezondheidszorg als verpleegkundige, heb ik de beslissing gemaakt om een eigen onderneming te starten een onderneming waarin ik óók mensen van dienst kon zijn op een bijzondere manier, een manier helemaal strookt bij mijn levensvisie.

Dankzij mijn opleidingen aan de European Hypnosis Academy heb ik de juiste tools en bekwaamheid in handen om jou het allerbeste op maat te bieden.

Ik ben van mening dat iedereen zichzelf kan en mag zijn ongeacht wie je bent, wat je doet en hoe jij ervoor kiest om te leven.

Mijn praktijk is een veilige haven waar je begrepen word, een plek waar je je niet hoeft te schamen en gewoon kunt praten over een probleem zonder je gegeneerd te voelen.

Samen met jou werk ik aan jouw doel door middel van de zeer krachtige tool hypnose.

Door deze tool kunnen hinderlijke problemen in je leven worden verminderd of verdwijnen, dit wordt gedaan door je onderbewustzijn de juiste informatie te geven die op dit moment relevant is voor jou.

Een leven waar jij Vrijheid mag beleven zoals jij dat graag wil, waar jij als Individu belangrijk bent, waar jij Authentiek mag zijn.

Dat is waar mijn Praktijk VIA voor staat  “Vrijheid Individualiteit Authenticiteit”.

Meri