Menu
Blog

Sessies ‘breast enlargement’

Verhaal

18 Maart 2021 ben ik begonnen met de sessies ‘breast enlargement’, bij de begin meting woog ik 61.5kg en was mijn borst omtrek over de tepels 86cm.

Zelf had ik nog geen voorafgaande ervaring met hypnose, ik stond open voor alles wat er kon gebeuren, ook heb ik bewust ervoor gekozen niet voorop opzoek werk te doen dat mogelijk de resultaten kon beïnvloeden.


Het begon met een online sessie waarin Maria me onder hypnose bracht en hier alle negatieve gevoelens uit mijn jeugd en mogelijke trauma’s die de borstgroei konden verhinderen ‘weggewerkt’ werden.


Hierna kreeg ik een gepersonaliseerde opname die ik minimaal 1x daags moest beluisteren. In het begin koos ik ervoor om deze in bed te beluisteren met mijn ogen dicht, naar de weken vorderde ben ik ook begonnen met als ik bv buiten een boek las deze als achtergrondmuziek op te zetten en ook s’nachts zette ik het voor het naar bed gaan zachtjes op repeat. Bij de vervolg opname was er ook een deel van de audio die zich onder de douche afspeelde, dus ook tijdens het douchen had ik deze vaak opstaan ipv muziek.

Ik heb nu echter wel ‘meer borst’ 6cm dus! Ik zie duidelijk dat ze ‘voller’ zijn en er zijn enkele lingeriestukken die, ondanks dat ze nog steeds spannen, wel een ‘gevulde’ cup hebben,

 Testimonial van Z


Ik heb ervoor gekozen deel te nemen aan de ‘breast enlargement’ omdat ik een heel sportief persoon ben (werkende in de paardensector als trainer/ruiter) en deze sportiviteit dus ook met de nodige spiermassa beloond wordt, wat ervoor zorgt dat passende bh’s vinden een hel is. Ik heb een kleine cupmaat maar een enorme omtrek, die zelf met tussenstukjes niet op te lossen is, wat dus het dragen van bh’s pijnlijk maakt, tot zelf het perforeren van de huid toe. Ook T-shirts moet ik vaak in een L kopen, terwijl ik eigenlijk een S/M heb, maar anders spannen ze veel te hard rond mijn schouders en onder mijn armen. Ook alles met een beetje ‘inkijk’ kan ik niet aandoen omdat het gewoon open valt en/of veel te laag uitkomt waardoor je zelf met ‘plakbh’s’ nog grote zichtbare stukken bh hebt. Ook is veel kleding (bv mijn wedstrijdkleding en jurken) voorgevormd, wat altijd berekent is op grotere borsten.Ook heb ik een buik die graag opzwelt en gewoon groter was dan mijn borsten, wat ik zelf geen prettig beeld vond.


Daar de weken vorderde, groeide ook mijn borsten, na 1 week had ik er al 1cm bij!Op 27-05-2021 bereikte ik zelf een omtrek van 91cm!Zowel de bovenkant als de onderkant van mijn borsten begon zich op te vullen, waar ik bij het begin 85cm ‘boven de borsten’ had, had ik er 90 tegen eind Mei. En ook onder de borsten ging ik van 79.5cm tot 84.5cm.


In het begin vond ik het heel moeilijk resultaat te zien, hiervoor heb ik nog een hypnosessie met Maria gehad waarbij ze ervoor zorgde dat ik zelf wat positiever was over mijn vooruitgang en deze ook zag.


De sessies met Maria waren altijd zeer aangenaam, wat sociaal contact in deze tijden van corona dat ook op mij als persoon gericht was en niet enkel op de borstgroei. Het was altijd een fijne communicatie waardoor Maria ook mijn opname persoonlijker kon maken wat volgens mij echt wel hielp om me beter met de opname te associëren en dus beter resultaat te boeken!
Bij mij was het resultaat dus eigenlijk al binnen 11 weken behaald, hierna ben ik stabiel gebleven, ik vermoed dat dit is omdat ik eigenlijk geen ‘vet’ heb door mijn atletische, magere bouw, waardoor  het dus heel moeilijk is voor mijn lichaam om ‘borstgroei’ te hebben.


Ik heb nu echter wel ‘meer borst’ 6cm dus! Ik zie duidelijk dat ze ‘voller’ zijn en er zijn enkele lingeriestukken die, ondanks dat ze nog steeds spannen, wel een ‘gevulde’ cup hebben, waar ik eerder nog wel veel ruimte had tussen de borst en de bh, zelf met push-up. Ik ben dus heel blij met het behaalde resultaat, hoewel kleding nog steeds een uitdaging blijkt te zijn, zijn mijn borsten nu wel groter dan mijn buik!


Ik zou het dus zeker iedereen aanraden die er enkel cm’s bij wilt op een simpele manier.

Kort oriënterend gesprek

Wil jij graag meer weten of staat jou sessie er niet tussen? Boek dan een vrijblijvend oriënterend gesprek, in dit gratis telefoongesprek of zoom-call van 10 minuten bespreken we jou vragen.