Menu
Behandelingen / Blog

Sessies ‘breast enlargement’

Lees het verhaal

18 Maart 2021 ben ik begonnen met de sessies ‘breast enlargement’, bij de begin meting woog ik 61.5kg en was mijn borst omtrek over de tepels 86cm.

Zelf had ik nog geen voorafgaande ervaring met hypnose. Ik stond open voor alles wat er kon gebeuren. Ik heb er ook bewust ervoor gekozen niet voorop opzoek werk te doen dat mogelijk de resultaten kon beïnvloeden.

Het begon met een online sessie waarin Maria me onder hypnose bracht en hier alle negatieve gevoelens uit mijn jeugd en mogelijke trauma’s die de borstgroei konden verhinderen ‘weggewerkt’ werden.

Hierna kreeg ik een gepersonaliseerde opname die ik minimaal 1x daags moest beluisteren. In het begin koos ik ervoor om deze in bed te beluisteren met mijn ogen dicht. Naar de weken vorderde ben ik ook begonnen met als ik bv buiten een boek las deze als achtergrondmuziek op te zetten en ook s’nachts zette ik het voor het naar bed gaan zachtjes op repeat. Bij de vervolg opname was er ook een deel van de audio die zich onder de douche afspeelde, dus ook tijdens het douchen had ik deze vaak opstaan ipv muziek.

Ik heb nu echter wel ‘meer borst’ 6cm dus! Ik zie duidelijk dat ze ‘voller’ zijn en er zijn enkele lingeriestukken die, ondanks dat ze nog steeds spannen, wel een ‘gevulde’ cup hebben,

 Testimonial van Z

Ik heb ervoor gekozen deel te nemen aan de ‘breast enlargement’ omdat ik een heel sportief persoon ben (werkende in de paardensector als trainer/ruiter) en deze sportiviteit dus ook met de nodige spiermassa beloond wordt. Maar dat zorgt ervoor dat passende bh’s vinden een hel is. Ik heb een kleine cupmaat maar een enorme omtrek, die zelf met tussenstukjes niet op te lossen is. Dat maaket het dragen van bh’s pijnlijk, tot zelf het perforeren van de huid toe.

T-shirts koop ik vaak in een L, terwijl ik S/M heb. Anders spannen ze te hard rond schouders en onder armen. Kleding met ‘inkijk’ vermijd ik, omdat het te laag valt, zelfs met ‘plakbh’s’. Mijn wedstrijd- en jurken zijn vaak voorgevormd voor grotere borsten. Mijn buik is groter dan mijn borsten, wat ik niet prettig vind.

Een week later…

Mijn borsten groeiden wekelijks; na 1 week al 1 cm erbij! Op 27-05-2021 was mijn omtrek 91 cm. Zowel boven- als onderkant vulden zich: van 85 cm naar 90 cm ‘boven de borsten’ en onder de borsten van 79.5 cm naar 84.5 cm.

In het begin vond ik het heel moeilijk resultaat te zien, hiervoor heb ik nog een hypnosessie met Maria gehad waarbij ze ervoor zorgde dat ik zelf wat positiever was over mijn vooruitgang en deze ook zag.

De sessies met Maria waren sociaal en aangenaam, vooral waardevol tijdens corona. Het persoonlijke contact ging niet alleen over borstgroei. De fijne communicatie maakte de opname persoonlijker, wat naar mijn idee bijdroeg aan betere resultaten!

Het resultaat was te zien

Ik zag resultaat al binnen 11 weken en bleef stabiel. Dit komt waarschijnlijk door mijn atletische, magere bouw. Mijn lichaam heeft moeite met ‘borstgroei’ door gebrek aan vet.

Ik heb nu echter wel ‘meer borst’ 6cm dus! Ik zie duidelijk dat ze ‘voller’ zijn en er zijn enkele lingeriestukken die, ondanks dat ze nog steeds spannen, wel een ‘gevulde’ cup hebben, waar ik eerder nog wel veel ruimte had tussen de borst en de bh, zelf met push-up. Hoewel kleding nog steeds een uitdaging blijkt te zijn, zijn mijn borsten nu wel groter dan mijn buik! Ik ben dus heel blij met het behaalde resultaat.

Als je er enkele cm’s bij wilt op een simpele manier is dit dus zeker aan te raden.

Kort oriënterend gesprek

Wil jij graag meer weten of staat jou sessie er niet tussen? Boek dan een vrijblijvend oriënterend gesprek, in dit gratis telefoongesprek of zoom-call van 10 minuten bespreken we jou vragen.