Menu
Andere

Afvallen met hypnose

Ken je dat… je doet het nóg maar eens….pillen, shakes, een fitnessabonnement, een speciaal dieet, je steekt er veel geld, tijd en moeite in en zodra er iets gebeurd in je leven dan stop je met je dieet, ga je niet meer zo vaak naar de sportschool, staan die waanzinnig dure shakes achter in een verborgen hoekje  in de kast en …..kom je die kilo’s waar je zo hard voor hebt gewerkt gewoon weer bij. 

Pillen, shakes, of een dieet niet goed voor je lichaam, ook die crashdiëten zijn enorm schadelijk voor je lichaam. Je onderwerpt je lichaam aan enorm veel stress.

Ben jij het moe om die kilo’s mee te slepen en wil jij er écht iets aan doen? Een VIA-SLANK-sessie op jouw maat.

Méri

Wanneer je wil afslanken met behulp van hypnose is dat een veilige en gezonde manier. Dat komt omdat ik samen met jou natuurlijke, positieve gewoontes installeer. Ik bespreek heel eerlijk met jou wat je valkuilen zijn, en installeer daarna in je onderbewuste een gezonde relatie met voedsel, je focust je niet meer op wat je niet mag eten.

 Zo kunnen er bijvoorbeeld een voldaan gevoel bij het eten, tevredenheid met kleinere porties, en gezondere eetgewoontes, positiever zelfbeeld, meer lichaamsbeweging en motivatie om te sporten  geïnstalleerd worden om maar een paar voorbeelden te noemen.

  • “Ik heb geen behoefte meer aan chocolade”;
  • “Ik ga naar de sportschool”;
  • of “Ik drink geen alcohol tenzij het een sociale functie heeft”.

Iedere VIA-SLANK-sessie bij mij is op maat gemaakt, jouw levensstijl, jouw wensen en behoeften zijn de sleutel in de sessies.

Ben jij het moe om die kilo’s mee te slepen en wil jij er écht iets aan doen?


VIA-SLANK

€65*

  • Sessies op maat gemaakt
  • Duur: 1 uur
  • Prijs is per sessie*
  • Ik werk graag met drie sessies*

★ ★ Reacties van klanten ★ ★


Toewijding

24/09/2023

Ik heb n virtuele maagband laten plaatsen onder hypnose van Meri.

Ze is een toegewijde, to the point hypnotherapeute . Een echte aanrader !

Patricia

Positieve verandering

24/09/2023

Hoi Maria,

Het gaat heel goed! Mijn porties zijn echt veel minder geworden. en iedere dag flink aan het sporten, gisteren veel spierpijn ?

Ik merk dat mijn broeken al iets ruimer zitten? Ben ook echt blij! Ik ben ook heel relaxed en maak me niet meer zo druk om dingen.

H uit Landgraaf